Фото крупоцеху

Крупоцех — обладнання для переробки зернових культур

Після збору врожаю на полях, з використанням необхідної техніки, дуже важливо не тільки правильно зберегти його в елеваторі, але і переробити. Адже правильне перероблення та подрібнення це наступний етап. Сорт продукції напряму залежить від використаних технологій та обладнання. Якісне обладнання дозволить отримати оптимальний результат після перероблювання пшениці, гречки та різних бобових культур. Варто зазначити, що крупи — це загальнопотрібний харчовий продукт на який є великий попит. Тому використання людського ресурсу та ручної роботи буде сповільнювати процес отримання готової крупи. Мінімальне людське втручання у процес – один із головних та пріоритетних критеріїв швидкої та ефективної переробки на крупу зібраного врожаю. Саме тому, на допомогу виробникам прийшли спеціалізовані інфраструктурні об’єкти – крупоцехи. Купити крупоцех в Україні, який буде якісним та відносно недорогим не проблема. Державні виробники виготовляють якісне обладнання.

Будова крупоцеху

Крупоцех для переробки сировини складається з підготовчого відділення, в якому зерно надходить для механічного очищення та ґрунтовно просушується. Далі лушпинний відсік, де відбувається пропарювання вихідного матеріалу, витягування лушпиння за допомогою вентиляції. В паровій сушарці зерно отримує необхідний рівень вологості, що не перевищує 15%. Далі іде сито для сортування та парові котли. До складу також входить крупорушка. В крупоцеху також є система аспірації. Це забезпечує практично повну безпеку вихідного матеріалу, персоналу, а також продовжує термін служби дрібних вузлів. Крупоцех працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Монтаж та ремонт крупоцеху

Після звернення до спеціалістів відбувається процес креслення необхідного обладнання, яке буде відповідати технічним характеристикам. Виготовлення крупоцеху займає приблизно 3-4 місяці, але все залежить від сезону. Однією з переваг розробки крупоцеху за окремим проєктом є відсутність необхідності у зварюванні (після доставляння, при монтажі крупоцеху), що дозволяє отримати доступ до будь-якого вузла, коли це буде потрібно. Монтаж крупоцеху відбувається на території сільськогосподарського угіддя на попередньо розміченій площі(вказується в кресленні). Оскільки під час виготовлення крупоцех проходить стадію контрольного складання, то його монтаж, ремонт та запуск у роботу на місці експлуатації триває не більше трьох днів.

Покупцям

На сторінці нашого сайту всі клієнти можуть ознайомитися зі спектром послуг, які ТОВ “ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ” пропонує Вам. Ми пропонуємо якісні послуги ремонту та монтажу обладнання агропромислового комплексу, безпосередньо крупоцехів, крупозаводів та млинів.
кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook