Електрична рейкова засувка ЗРЕ

Електрична рейкова засувка ЗРЕ - ЕлеваторРемКомплектКонвеєрне обладнання в якому зерно переміщується за допомогою сили тяжіння називається самопливним. Самовплив відносять до окремого елеваторного обладнання та виконують важливу роль – пов’язують між собою такі деталі як конвеєри, силоси, сепаратори, норії та інші. Самопливне обладнання складається з одного важливого та якісного елементу – самопливних труб. Дані труби бувають прямокутні, квадратні та круглі й в залежності від сфери застосування обирається потрібна форма. Варто зазначити, що самопливне обладнання потрібно обирати відповідно до проєкту та з урахуванням особливостей елеватора, найкраще розробити індивідуальний план. До  самопливного обладнання також відноситься й електрична рейкова засувка – ЗРЕ.

Рейкова засувка використовується для завантаження бункерів, елеваторів, конвеєрів та силосів сипучими матеріалами – це можуть бути зернові культури та крупи. Засувка ЗРЕ призначена для регулювання процесу завантаження та вивантаження зерна та продуктів його переробки. Виділяють п’ять видів електричних засувок – ЗРЕ -200, ЗРЕ-300, ЗРЕ-350, ЗРЕ-400, ЗРЕ-450, вагою від 25 до 43 кілограмів.

Електрична рейкова засувка ЗРЕ, її склад

Електрична ЗРЕ засувка у своєму складі має:

  • зварений прямокутний, міцний корпус;
  • шибер – найдорожчий елемент в складі;
  • зубчасту рейку;
  • шестерню;
  • провідний вал;
  • мотор-редуктор ( може бути як вітчизняного так і імпортного виробництва).

Переваги ЗРЕ

Рейкова засувка регулює швидкість переміщення сипучого продукту по самопливному обладнанню та запобігає його пошкодженню через неконтрольоване або термінове гальмування роботи. Рейкова засувка ЗРЕ призначена для дистанційного керування та економії людського ресурсу. Великою перевагою електричної рейкової засувки є можливість повільного регулювання шибера та величини “вікна”. Термін експлуатації ЗРЕ набагато більший ніж термін експлуатації ручної чи пневматичної засувки.  Електрична рейкова засувка підійде для використання як в приміщенні так і на відкритому повітрі. Універсальність даного обладнання гарантує виконання багатьох функцій в сільськогосподарській галузі.

ТОВ “ЕлеваторРемКомплект” нагадує, що ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом та виготовляємо якісне обладнання, яке має стійкість до механічних пошкоджень, корозії та перепаду температур. Для того, щоб купити рейкову засувку ЗРЕ зверніться за телефонами вказаними на сайті.

Додаткова інформація:

Також наші товари можна переглянути на сайті allbiz та Агровекторі.