Фото зерносушки ДСП

Зерносушарки. Їх види

Зерносушарка або сушка для зерна — це обладнання, яке використовується для сушіння зернових та бобових культур. Тобто відбувається процес зниження вологості зерна, який напряму впливає на термін зберігання зернових культур. За принципом сушіння зерносушарки поділяють на потокові та циклічні. Потокова зерносушарка. Процес завантаження, сушки, охолодження, вивантаження відбувається в потоковому режимі. Плюсом даного принципу роботи є зручність налагодження обладнання в потік при умові приблизно однакової базової вологості продукту. Циклічна зерносушарка. Процес завантаження, сушки, охолодження, вивантаження відбувається циклічно, тобто послідовно. Плюсом даного принципу роботи є універсальність (за один цикл можна зняти як 2%, так і 20% вологості) і економія на витратах палива, малі тепловитрати на нагрівання металоконструкції самої зерносушарки.

Зерносушарка типу ДСП-50. Технічні характеристики

Зерносушарки шахтного типу призначені для сушіння зерна пшениці, насіння соняшника, кукурудзи та інших культур продовольчого призначення з вихідною вологістю до 35%, забезпечують безперервність процесу сушіння в потоці, міцні, надійні. Встановлюються на елеваторах, хлібоприймальних пунктах та фермерських господарствах. Зерносушарки ДСП-50 працюють на газоподібних видах палива, забезпечуючи зняття вологості з зернового матеріалу коштом сушильного агента, що є сумішшю топкових газів з повітрям. Сушильне обладнання включає дві спарені вертикальні шахти, виконані зі сталевих секцій, шафа управління, тепло- і вологообмінник, охолоджувач, вентилятори, випускний механізм, надсушильні бункери, норію і топку. При порожньому надсушильному буфері відбувається відключення вентиляторів сушильної камери. Всі пристрої зернової сушарки працюють взаємопов’язано, якщо відбувається зупинка з будь-якої причини одного з блоків, відбувається зупинка всіх взаємопов’язаних з ним механізмів. Зерносушарка ДСП-50 ціна в Україні якої є оптимальною, легко піддається модернізації та ремонту.

Ремонт зерносушарок типу ДСП

Техніка, яка використовується уже давно, потребує ремонту та модернізації. Зерносушарка ДСП не може працювати без перебоїв, якщо її вчасно не ремонтувати та не оновлювати запчастини. Ремонт зерносушарки типу ДСП-50, яка призначена для сушіння насіння соняшника, кукурудзи та зерна, потрібно проводити вчасно та залучивши спеціалістів своєї справи. Компанія “ЕлеваторРемКомплект” пропонує своїм клієнтам модернізацію зерносушок ДСП-32 та модернізацію зерносушарок типу ДСП-50 за приємними цінам на ринку та в установлений термін. Ми також займаємося ремонтом зерносушарок типу ДСП. На нашому сайті можна замовити запчастини до зерносушарок ДСП-32 та ДСП-50.
кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook