Фото стрічкового конвеєра

Виготовлення транспортного обладнання

Підіймально-транспортне обладнання призначається для механізації праці при виконанні багатьох операцій: розвантаження і навантаження транспортних засобів; переміщення і підйом вантажів на різні рівні будівлі; укладання на стелажі та в підсобні приміщення; внутрішньо-складське і внутрішньомагазинне переміщення вантажів до місця їх дальшої обробки.Транспортне обладнання призначене для переміщення вантажів на одному рівні на значну відстань. До транспортного обладнання входять:

  • конвеєри або транспортери;
  • гравітаційні установки;
  • вантажні візки.

Конвеєри. Їх види та застосування

Конвеєр (транспортер) — це машина безперервної дії, яка призначена для транспортування сипучих та насипних вантажів. Використання конвеєрів поліпшує процес транспортування зерна та допомагає зекономити сили та кошти. Найбільш популярними в Україні та у світі є конвеєри наступних типів: скребкові, стрічкові, шнекові та ланцюгові.

Скребковий конвеєр – це пристрій для горизонтального або похилого транспортування мало абразивних насипних вантажів. Переміщення вантажу здійснюється по нерухомому жолобу за допомогою скребків. Скребкові конвеєри призначені для транспортування порошкоподібних, зернистих та шматкових «не липких» насипних вантажів з температурою до 100°С у різних галузях промисловості. Купити скребковий конвеєр в Україні по приємній ціні можна на заводі, але потрібно заздалегідь подумати про монтаж та ремонт

Стрічковий конвеєр — це пристрій безперервної дії з вантажонесучим та тяговим органом, що має вигляд стрічки. Стрічка починає рухатися завдяки силі тертя між нею та барабаном. Основні елементи конструкції стрічкового конвеєра конвеєрна стрічка, привод, завантажувальний і натяжний пристрої. Також на стрічкові конвеєри встановлюють вловлювачі стрічки, механізми для її очищення, завантаження тощо. Стрічковий конвеєр (транспортер) призначений для транспортування різних вантажів (штучних і сипучих) на необхідні відстані. Купити стрічковий конвеєр в Україні можна на заводі по приємній ціні, та варто враховувати також етап монтажу стрічкового конвеєра та ймовірного ремонту або заміни запчастин. ТОВ “ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ” пропонує запчастини для транспортного обладнання по середній ціні на ринку.

Шнековий (гвинтовий) конвеєр – це шнекова машина, різновид конвеєра, у якому вантаж переміщується волочінням уздовж нерухомого жолоба лопатями обертового гвинта. У сільському господарстві шнековий (гвинтовий) конвеєр використовується для переміщення зерна з вантажівок і зерновозів у бункери для зберігання зерна. Шнек для транспортування зерна може бути приведений в дію електродвигуном або двигуном трактора. Купити шнековий конвеєр, який є дуже популярним та популярним в Україні, буде гарним рішенням для транспортування зерна, адже даний пристрій допоможе мінімізувати використання людських сил.

Покупцям

На сторінці сайту компанія ТОВ “ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ” пропонує клієнтам широкий асортимент запчастин до конвеєрів різних типів. Наша продукція відрізняється високою якістю та помірною ціною на ринку.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook