Фото комбікормовго заводу

Комбікормові заводи в сільському господарстві

На сьогодні господарства розуміють всю важливість і необхідність наявності власних комбікормових заводів. Адже виготовлений власноруч комбікорм дешевший на 20 %, ніж куплений. Комбікормовий завод самоокупається через 5-7 місяців після його покупки та монтажу. Ціна комбікормового заводу може коливатися в залежності від матеріалу та складності конструкції.

Що потрібно зробити перед установкою комбікормового заводу?

Першим етапом будівництва даного заводу є створення проєкту. Необхідно створити технічне завдання опираючись на ділянку, де буде встановлений завод, або ж перевірити уже наявну готову будівлю(якщо така є). Варто звернути увагу на площу, де буде установка, адже для ремонту комбікормового заводу потрібно буде місце для інструменту та техніки. Необхідна площа для установки комбікормового заводу становить 150-200 метрів квадратних, висота в середньому буде 5-8 метрів. Також, важливо врахувати місце для під’їзду транспорту. Поруч з заводом має бути завальна яма біля якої буде маневрувати транспорт.

Види крупоцехів в комбікормових заводах

Варто зазначити, що наявність в господарстві комбікормового заводу мінімізує участь людини в даному виробництві. Це позитивно впливає на економію коштів та часу, адже відпадає людський фактор. Використання технологій допоможе в короткі терміни переробити зерно.

Крупоцех — це обладнання, яке використовують для перероблення кукурудзи, пшениці, гороху та проса. Після перероблення цих зернових культур ми отримуємо крупи, готові до споживання. Найпопулярнішим в Україні є універсальний модульний крупоцех КРЦ 6. Перевагою даного обладнання є те, що для його установки не потрібна велика площа, а також, воно є простим та недорогим в обслуговуванні та буде служити багато років. КРЦ 6 працює автоматично, контроль за його роботою здійснюється через пульт управління. Основним елементом КРЦ 6 є крупорушка. Її перевагою є те, що вона працює тривалий час та за годину виготовляє до 100 кг круп.

Клієнтам

Компанія “ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ” пропонує якісну продукцію за приємними цінами. Ми розуміємо, наскільки важливою є вчасне перероблення зерна для збуту та отримання виторгу. Ми надаємо послуги по монтажу, ремонту та модернізації комбікормових установок, млинів, та крупоцехів. В Україні — ми надійний помічник вашому господарству.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook