Фото мантажу ангару для зерна

Каркасні та безкаркасні металеві ангари для зберігання зерна

Сільськогосподарська діяльність в Україні розвивається кожного дня. Автоматизація обробки, збору та зберігання зерна значно полегшує роботу фермерів. Для якісного та довготривалого зберігання зерна та зернових культур споруджують металеві ангари. Ангар може служити 30 років.

Типи ангарів:

1) Каркасний ангар – може бути різної форми та об’єму. Конструкція каркасного ангара є розбірною, відповідно і ціни на них вищі.

2) Безкаркасний ангар – не потребує фундаменту, має форму півкола та привабливу ціну на ринку. Недоліком безкаркасного ангара є те, що його монтаж з можливістю перенесення в інше місце неможливий.

Етапи побудови ангара

Перед замовленням ангара, важливо скласти проєкт, підібрати розмір та місце, де він буде вмонтований. Розробка металевого ангара складається з 3 етапів:

Етап 1 – фундамент — це перший крок в підготовці до спорудження ангара. Перевагою ангарів є те, що не потрібно заливати фундамент з цементу, достатньо звести надійний свайно-гвинтовий фундамент. Затрати коштів та часу мінімальні, адже не потрібно чекати доки цемент закам’яніє.

Етап 2 – основа — має металевий каркас з антикорозійним покриттям, що дозволить вам користуватися ангаром тривалий час. Під замовлення можливо розробити індивідуальний розмір ангара, в залежності від того, який об’єм зерна буде в ньому зберігатися.

Етап 3 – накриття. Для накриття металевого ангара використовують тентову полімерну тканину з щільністю до 1000 г на метр квадратний.

Ремонт ангарів

Старі ангари або зерносховища з часом втрачають свою цілісність та потребують ремонту. Але великим плюсом ангара є те, що його можна демонтувати, віддати на ремонт, а потім встановити заново. Найкращим варіантом ремонту металевого ангара буде перекриття його покриттям з ПВХ. Дане покриття не пропускає вологу та опади. ПВХ або профнастил — це бюджетний варіант. Його ціна невисока на ринку.

Чому варто віддати перевагу ангара?

Побудувавши власний ангар або зерносховище, ви будете розпоряджатися зібраним урожаєм самостійно і не будете залежати від елеватора. Ви можете зберігати зерно до того моменту, поки, наприклад, на нього не підніметься ціна, або для посіву на наступний сезон.

ТОВ “ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ” уже багато років надає великий спектр послуг з виготовлення та встановлення ангарів. Наша продукція виконана з якісних, стійких матеріалів, що дозволить клієнтам бути впевненими в надійності зберігання урожаю.   На сторінці ви зможете знайти все необхідне для монтажу та ремонту металевих ангарів.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook