Фото крупоцеху для переробки зерна

Перероблювання зерна. Основні переваги

Після збору урожаю зерна та зернових культур на полях, недостатньо просто зберігати його в металевих елеваторах (силосах). Подальше використання даних культур потребує якісного перероблення та подрібнення. Сорт отриманих круп після перероблення напряму залежить від використаного обладнання, технологій та сировини. Мінімізувати участь людини в даному процесі допомагають крупоцехи, зокрема КРЦ 6, різні види млинів для зерна, а також комбікормові заводи, які зазвичай використовуються для виготовлення кормів для тварин та досить популярні в сільському господарстві.

Крупоцехи: їх види та спосіб застосування

Використання сучасних технологій допоможе переробляти зерно в найкоротші терміни, що приведе до збільшення різних видів сортів отриманих круп. Тому на допомогу виробникам прийшли крупоцехи. Дане обладнання використовується для перероблення пшениці, проса, гороху, кукурудзи, в наслідок чого, ми отримуємо наступні види круп: пшенична, горохова, кукурудзяна. В Україні досить відомим є крупоцех КРЦ 6. Даний крупоцех використовують для перероблення гречки, ячменю, гороху, проса, пшениці. Основною перевагою КРЦ 6 є середня продуктивність, при цьому буде використовуватися невелика площа, а також простота в обслуговуванні та надійність самого обладнання. Крупоцех працює автоматично, контроль його роботи здійснюється оператором через автоматизований пульт. Основною деталлю крупоцеху є крупорушка, яка має тривалий режим роботи та за годину виробляє від 60 до 100 кг крупи. Використовуючи крупорушку можна бути впевненим в якості отриманих круп.

Млини для перероблення зерна

В Україні та цілому світі використовують млини для подрібнення зерна та зернових культур твердих сортів. Дані зерноподрібнювачі використовують як в домашньому господарстві, так і на великих заводах по переробленні зерна, на комбікормових заводах. До складу млину для помолу зерна входить 4 види сит, завдяки яким можна отримати крупу різного помолу. В даних млинах для перероблення зерна встановлені молоткові ножі, які виготовлені з якісної сталі та будуть служити довго. Молоткові млини забезпечують високу продуктивність та рідно потребують ремонту.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook