зображення зерносушарки типу дсп

Що таке потокова зерносушарка по типу ДСП

Зерносушарки використовуються на фермах як пристрій для видалення природної вологи з багатьох видів зерна. Для врожаю, що має вологість понад 50%, використовуються сушарки для зерна модельного ряду ДСП. Це спеціальна установка з двоступеневим режимом сушки, призначена для безперервної роботи.

Технічні характеристики залежать від продуктивності та включають: зниження вологості, обсяг і масу зерна в сушильній камері, обсяг камери охолодження. Детальну інформацію можна дізнатися, зв’язавшись з менеджером компанії «ЕлеваторРемКомплект». Залежно від продуктивності, пристрій має відповідне найменування. Наприклад, ДСП-32 здатна висушити 32 тонни на годину, а ефективність ДСП-50 — 50 т/год.

Особливості зерносушарки ДСП 32, 50

Моделі 32 і 50 це подвійні, що складаються з 2 і 3 шахт відповідно. Кожна з сушильних камер працює паралельно. Шахти збираються з декількох секцій з товстої 3-міліметрової сталі.

Безперервну роботу забезпечують спеціальні накопичувальні буфери. Обсяг буфера відповідає середній продуктивності сушарки.

Пристрої оснащені автоматикою, затвором з електродвигуном. Працюють сушарки на природному газі або дизелі: при згоранні палива виділяється тепло, яке, змішуючись з повітрям, використовується для сушки.

Модернізація зерносушарок ДСП

Покращена версія зерносушарки ДСП має приставку у найменуванні «А1». Модернізована версія пристрою відрізняється використанням у виробництві якіснішого матеріалу – оцинкованого металу з товщиною напилення цинку 275–450 г/м2. Крім того, поліпшені механізми обладнані датчиками температури зерна і повітря, датчиком рівня вологості. Обладнання оснащене невеликими вивантажувальними шнеками, внаслідок чого, після технологічної сушки та перевантаження, зерно залишається пошкодженим.

Переваги сушарок зерна ДСП

  1. Використання міцного, вологостійкого матеріалу з великим терміном служби в порівнянні з зерносушарками інших типів.
  2. Підвищена герметичність, що забезпечує якісніше просушування ріпаку.
  3. Наявність теплової ізоляції, що скорочує енергоспоживання і витрата палива.
  4. Додаткові сушильні секції.
  5. Система охолодження з додатковим вентилятором.
  6. Гарантія, ремонт і модернізація від «ЕлеваторРемКомплект».

Вигідна покупка зерносушарок ДСП в Україні

«ЕлеваторРемКомплект» пропонує ремонт і модернізацію сушарок ДСП, продуктивністю 25, 32, 50 та інших. Компанія також пропонує виробництво виробів для ферм за заданими параметрами. Кінцева ціна залежить від обраних характеристик і вимог до модернізації. Здійснюється доставка та збирання спецтранспортом.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook