Фото молоткового млина

Використання млинів в сільськогосподарській діяльності

Основною діяльністю сільськогосподарського підприємництва є сільськогосподарське виробництво. В Україні, традиційно, однією з головних галузей сільського господарства є переробка-098 пшениці на борошно. Тому наявність млина для зерна є необхідністю для фермера. Купити млин для зерна можна по доступній ціні, а якість отриманого продукту буде на високому рівні. Млин для перероблювання зерна — це споруда, що розмелює зерно на борошно за допомогою парової, вітряної та іншої енергії.

Принцип роботи млина

Принцип роботи млина для борошна полягає в послідовному очищенні та переробленні зерна на машинах зерноочисного і розмельних відділень, зв’язаних між собою комунікаціями пневматичного і самотечного транспорту. У зерноочисне відділення зерно подається норією з приймального бункера через магнітний апарат. В даному відділі воно очищається від домішок, бруду та верхньої плодової оболонки. Очищене зерно поступає в машину інтенсивного зволоження, а далі прямує в бункери відволожування на 10-12 годин. Після цього воно подається на драну систему валькового верстата розмельного відділення.

Види зернових млинів

Найбільшою популярністю в Україні користується млин Р6-АВМ-7. Даний агрегатний вальцьовий млин призначений для перероблення зерна в борошно вищого і першого сорту. Управління млином здійснюється з пульта і не вимагає зайвих затрат для наймання працівників. Млин Р6-АВМ-7 є зручним та вигідним, адже монтаж млина для зерна відбувається на спеціальній металевій станині у два поверхи. Отже, для даного виду млина не потрібно будувати окрему будівлю. Молотковий млин — це машина, яка використовується для подрібнення сухих сипучих продуктів. Ідеально підходить для отримання тонкого помолу. Завдяки наявності різних видів сит, можна отримувати помел різної фракції. Молоткові млини для зерна є легкими в монтажі та ремонті, мають високу ефективність та майже беззвучні під час роботи. Міні млини для зерна являються компактним обладнанням, яке зазвичай в господарстві використовують фермери для подрібнення зернових культур на корм для тварин. Ціна на міні млин приємно здивує, адже дані машини коштують недорого. Млин для зерна з жорнами використовується для перемолу зерна в цілозернове борошно. Жорна виготовлені з каменю, що дає можливість регулювати ступінь помелу.

Клієнтам

Компанія «ЕЛЕВАТОРРЕМКОМПЛЕКТ» пропонує вам, послуги по ремонту, монтажу та продажу млинів для перероблення зерна. Ми займаємо почесне місце на сільськогосподарському ринку та задовольняємо всі потреби клієнтів. Якість нашої продукції перевірена часом, а ціна є однією з найпривабливіших в Україні.
кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook