фото самоплинного обладнання, самопливні труби для зерна, транспортування борошняних продуктів, системи комунікацій самопливного типу | ЕлеваторРемКомплект

Властивості та деякі види самоплинного обладнання для зерна

     Самопливні труби використовуються з метою виконання монтажних робіт на прямих ділянках систем комунікацій самопливного типу. Слід зазначити, що такі труби використовується з метою транспортування борошняних продуктів. Винятком в такому випадку є труби, які застосовуються з метою виконання робіт з транспортування зерна.

     Самопливні труби з маркуванням «СТ» широко застосовуються при створенні інженерних комунікацій і транспортуванні сипучих матеріалів. На сьогодні їх виробництво здійснюється багатьма спеціалізованими компаніями. При цьому далеко не кожен виробник може запропонувати якісні товари. Адже є багато продукції, яка має низький експлуатаційний період. Щоб уникнути ситуації з покупкою неякісних труб, важливо звертатися в ті компанії-виробники, які зарекомендували себе з позитивного боку і мають хороші відгуки від клієнтів.

Види самоплинного обладнання для зерна

Труба самопливна «СТ»

     Самоплинне обладнання призначене для переміщення зерна та інших сипучих матеріалів з насипною щільністю до 750 кг/м3 в складі технологічного циклу на елеваторах, млинах, комбікормових заводах. Самопливні труби виготовляються способом круглого і квадратного перетину з листа товщиною 2 або 3 мм покритого цинковмісним ґрунтом і порошковою фарбою. Зазвичай такі труби поставляються разом з прикріпленими фланцями та необхідними метизами для з’єднання частин самопливної системи.

Труба самопливна телескопічна «СТТ»

     Самоплинне обладнання призначене для переміщення зерна та інших сипучих матеріалів з насипною щільністю до 750 кг/м3 в складі технологічного циклу на елеваторах, млинах, комбікормових заводах тощо. Самопливні телескопічні труби виготовляються способом круглого перетину з листа товщиною 2 або 3 мм і також покриваються цинковмісним ґрунтом і порошковою фарбою.

Клапан перекидний ручної та з електроприводом

     Самоплинне обладнання призначене для переміщення зерна та інших сипучих матеріалів з насипною щільністю до 750 кг/м3 в складі технологічного циклу на елеваторах, млинах, комбікормових заводах і тому подібне. Клапани перекидні ручні та під електропривід використовуються для розподілу потоку зерна за двома або трьома можливими напрямами.

Засувка ручна і з електроприводом

     Засувки ручні та під електропривід використовуються для зменшення або повного перекриття руху зерна через зернопроводи, а також на засипанні та висипанні з транспортерів і тому подібному. Засувки під електропривід комплектуються кінцевими вимикачами. Привід здійснюється мотор-редуктором.

кнопка для поширення у twitter кнопка для поширення у facebook